Pommes frites sauce
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Anne-Catharina monroe Indsendt : Red : |
|
|
rens æggeblommen og kom den i en lille skål. tilsæt sennep, knust hvidløg, salt, peber, rør det lidt rundt. brug en elpisker men brug kun en pisker når du skal lave mayonnaisen. start på 1 og blandt det lidt sammen og så starter du gradvis med af sætte hastigheden op. kom olien i dråbevis indtil du kan se af den bliver cremet, og så kan du bare hælde i, i en tynd stråle og lave den portion du har brug for. når det er gjort så tager du rødvins eddike i ca 3-4 dråber endelig ikke mere end det.
Syntes du den er lidt tyk kan du tage lidt vand på en teske og tilsætte og den er klar til brug. skal helst stå og trække en time i køleskab. Tips: alle ingredienserne skal have samme temperatur ellers går det i stykker. |
|
Opskriften er vist 41379 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer malene - 2013-07-02 00:43:37 Skøn og dejligt den er lavet på mayo fra bunden .-) Mette - 2009-01-18 17:54:30 Uha den er dejlig, plejer at gange opskriften med ti så er der til en pose pomfritter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne