Pandekager med fyld 03

Pandekager med fyld 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekagedej:
200 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
25 g.smeltet margarine
 fedtstof til bagning
 
 Kødfyld:
1 dl.fint hakket løg
35 g.margarine
3-400 g.hakket oksekød
200 g.bønnespirer
250 g.champignon
0.5-1 tsk.karry
3-4 spsk.sojasauce
 salt
 evt.3-4 spsk. vand
 
 Gratinering:
3-4 spsk.revet parmesanost
30 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekage. Lad dejen hvile mindst en 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen er for tyk.
Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande.
Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad dem afkøle. Af denne portion bliver der ca 10-12 pandekager.
Svits fint snittede løg i fedtstoffet, indtil løgene er klare og let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. Tilsæt bønnespire, rensede skiveskåret champignon, karry og soya. Lad det hele snurre lidt. Tilsæt avt. lidt vand, hvis fyldet virker tørt. Smag til med salt.
Lad fyldet afkæle lidt. Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne lidt ind og tril derefter pandekagerne sammen. Læg dem på sammenføjningen i et velsmurt ildfast fad.
Drys revet ost over og dryp med smeltet smør.
Sæt fadet på ovnristen på øverste rille i ovnen ved 225 grader i 10-15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12622 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu