Pandekager med fyld 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Pippi Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekage. Lad dejen hvile mindst en 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen er for tyk.
Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad dem afkøle. Af denne portion bliver der ca 10-12 pandekager. Svits fint snittede løg i fedtstoffet, indtil løgene er klare og let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. Tilsæt bønnespire, rensede skiveskåret champignon, karry og soya. Lad det hele snurre lidt. Tilsæt avt. lidt vand, hvis fyldet virker tørt. Smag til med salt. Lad fyldet afkæle lidt. Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne lidt ind og tril derefter pandekagerne sammen. Læg dem på sammenføjningen i et velsmurt ildfast fad. Drys revet ost over og dryp med smeltet smør. Sæt fadet på ovnristen på øverste rille i ovnen ved 225 grader i 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 12622 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne