Rødkål 04
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : Pippi Indsendt : Red : |
|
|
Kålen kvartes, stok, grove blade og grove stilke fjernes.
Kålen skæres i strimler. Kommes i kogende vand med salt og bringes til kogepunktet, vandet hældes fra og der tilsættes lidt kogende vand. Kålen dampes halvmør ca 10 min under låg. Herefter tilsættes eddike, sukker, ribssaft eller gele rester og kålen koges let mør. Kogelagen hældes fra og indkoges til det halve. Kålen tilsættes og koges op. Skal trække i lagen til næste dag. |
|
Opskriften er vist 12007 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne