Rødkål 04

Rødkål 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 kg.snittet rødkål
3 dl.ribssaft
3 dl.eddike
150 g.sukker
 
Opskrift:
Kålen kvartes, stok, grove blade og grove stilke fjernes.
Kålen skæres i strimler.
Kommes i kogende vand med salt og bringes til kogepunktet, vandet hældes fra og der tilsættes lidt kogende vand.
Kålen dampes halvmør ca 10 min under låg.
Herefter tilsættes eddike, sukker, ribssaft eller gele rester og kålen koges let mør.
Kogelagen hældes fra og indkoges til det halve. Kålen tilsættes og koges op.
Skal trække i lagen til næste dag.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet rødkål

karakterer:
Opskriften er vist 12007 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu