Pandekager til pekingand

Pandekager til pekingand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
3 dl.meget varmt vand
 Sesamolie
 
Opskrift:
Vandet røres ud i melet, og dejen æltes til en fast glat masse.
Læg dejen under et vådt klæde i ca. 30 minutter.

Dejen slåes sammen og rulles til en pølse med en tykkelse på ca. 2,5 cm.
Med en kniv deles dejen i 18 lige store stykker.
Stykkerne trilles til kugler.
Tag en kugle og dyp undersiden i sesamolie.
Tryk kuglen ovenpå en anden kugle.
Rul dejen ud til en diameter på 15 cm.
Pas på at kanterne ikke bliver forseglet.

En stegepande sat over svag varme bruges til at tørre pandekagen, og når begge sider er tørret, lægges pandekagen til side i ca. 1 minut.
Adskil de to stykker, og dermed har man 2 stk. pandekager.





karakterer:
Opskriften er vist 7639 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu