Pandekager til pekingand
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Vandet røres ud i melet, og dejen æltes til en fast glat masse.
Læg dejen under et vådt klæde i ca. 30 minutter. Dejen slåes sammen og rulles til en pølse med en tykkelse på ca. 2,5 cm. Med en kniv deles dejen i 18 lige store stykker. Stykkerne trilles til kugler. Tag en kugle og dyp undersiden i sesamolie. Tryk kuglen ovenpå en anden kugle. Rul dejen ud til en diameter på 15 cm. Pas på at kanterne ikke bliver forseglet. En stegepande sat over svag varme bruges til at tørre pandekagen, og når begge sider er tørret, lægges pandekagen til side i ca. 1 minut. Adskil de to stykker, og dermed har man 2 stk. pandekager. |
|
Opskriften er vist 7639 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne