Fuldkornsboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Læg hvedekernerne i blød i vand i ca. 2 timer.
Varm mælken og opløs gær heri. Tilsæt salt, kvark, olie. Derefter tilsættes 1 dl af hvedekernerne, grahamsmelet og hvedemelet. Rør massen godt sammen og lad den hæve på et lunt sted i 30 minutter. Ælt dejen igen og form den til boller. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 20 minutter. Bollerne pensles med lunkent vand. Knus nogle hvedekerner og strø dem over bollerne. Bages i ca. 15 minutter ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 48906 gange,
og udskrevet 908 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-18 21:17:16 hvordan kan man kalde dem fuldkorn boller ??????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne