Gratineret skolæst med grønsager i sur-sødsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Anne-Catharina Indsendt : Red : |
|
|
Gratineret skolæst:
Skær skolæstfileter i 4 eller 8 styk ker, og tilsæt salt og peber. Bland rasp, persille, koriander, soja og hvidløg, og fordel det over fisken. Steg fisken ved 250-300 overvarme, indtil raspen er gylden. Når fisken er hvid i bunden, er den gennemtilberedt.
Grønsager i sur-sødsauce: Rens grøntsager og ananas, og skær dem ud i stykker á ca.3 cm længde og 1 cm på de andre leder. Kog løg i vand med lidt salt, tilsæt persillerod i det samme vand, og tilsæt derefter gulerødder. Grøntsagsvandet tilsættes eddike, sukker, tomatpure og pimenton (gem halvdelen, som kan tilsættes til sidst, da det varierer meget i styrke). Kog op og jævn med maizena udrørt i lidt vand. Til sidst tilsættes grøntsager og ananas. Anret grøntsager i sur-sødsauce i bunden af tallerkenen, sæt fisken herpå. Retten serveres med ris og salat. |
|
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-10-21 23:36:35 Skolæst er en bundfisk som lever på 100-2000 meters dybde. Den kan blive op til ca. 1 meter. Mange fisk taber halespidsen under fangst. Den findes i det meste af det nordlige Atlanterhav fra vest for Irland til Nord-Norge, Island, Grønland og det nordøstlige Nordamerika. I danske farvande indtil dybere dele af Skagerrak. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne