Fransk Chokoladetærte 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Stine Madsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Stine Madsen |
|
Forvarm ovnen til 200 grader
Selve kagen 1. Smelt smør, tilsæt den mørkechokolade i så små stykker som muligt. 2. Rør til den er smeltet. Kom sukker, vanillesukker og æggeblommer i, rør kraftigt. 3. Tilsæt æggehviderne og PISK meget (indtil hviderne fornemmes stive i dejen). Melet røres i til sidst. 4. Hæld dejen i en springform med bagepapir. 5. Bages 30-35 minutter (uden varmluft). 6. Kagen er færdig, når den er lidt blød i midten. Afkøles helt! Pas på den færdige kage revner let. Ganache (Glasur) 1. Kog fløde, smør og flormelis op. 2. Tag det væk fra varmen og tilsæt al chokoladen. 3. Rør indtil al chokoladen er smeltet. 4. Fordel massen ovenpå den helt kolde kage. 5. Pynt med eksempelvis hindbær. Velbekomme Tips: OBS: Lad ganachen (glasuren) køle helt ned inden transport – ellers bliver overfladen grim. |
|
Opskriften er vist 84430 gange,
og udskrevet 1067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2016-09-11 14:49:56 Jeg har forsøgt med chili chokolade, det gjorde ikke kagen ringere. anonym - 2012-07-23 17:33:12 super lækker tærte!! Jeg elsker især det flydende inde midt i tærten:-P Men jeg foretrækker og kalde tærten for én kage, det minder maget om en suyntes jeg. Men Super dejlig Tærte/kage!;-) Tina - 2012-04-24 14:57:56 Den er lidt for stærk efter min smag. Jeg proppede ikke engang så meget chokolade i, men den var simpelthen for stærk. Det blev alt for kvalmt, selvom man kun tog et mikro stykke. Man kan selvfølgelig altid lade være med at putte så meget chokolade i selvfølgelig ^^ Louise - 2011-09-18 14:51:43 Den går super godt med noget hjemmelavet hindbær sorbet, eller lidt softice og noget bær sauce. Rigtig lækker kage. Freyja :b - 2010-04-02 10:05:56 Hej Stine! Mega lækker chokoladetærte! Jeg brugte den som en dessert-kage, og jeg fik helt vildt meget ros for den! De sagde at det lige så godt kunne være en rigtig god dessert-kage på en god restaurant ;) Skal til at lave den igen :D Kh Freyja :b |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne