Røget makrel salat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt af : Elsebeth M Indsendt : Red : |
|
|
Pluk 2 friske røgede makrel og sørg for at alle ben er fjernet. Kog 4 æg (2 æg pr. makrel), køl dem ned og hak dem, men ikke for fint. Hak purløg, og radisser og riv et løg. Alt dette blandes med 4 spsk. mayonnaises og det smages til med salt og peber. Pyntes med purløg og radisser.
Dette er en super frokostret sammen med andre fisk og en kold øl. |
|
Opskriften er vist 29505 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Eggert Falck - 2018-11-20 14:09:52 Del æg i blomme og hvide, mos blommen, med en gaffel ellg og fordel det på toppen, fintklippet purløg på til sidst, det højner smagen og ser forrygende festligt ud. pia ottesen - 2014-12-20 19:46:36 den smager hamrene godt!!!! for guds skyld: prøv den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne