Gryn kage

Gryn kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kage:
250 g.havregryn
160 g.sukker
3 æggeblommer
175 g.smør
 
 Marings:
100 g.sukker
3 æggehvider
 
Opskrift:
bland havregryn og sukker ned i en stor skål. Derefter put det smeltede smør ned i den store skål. bland det sammen og lad det stå i 5 min. tag æggeblommerne og bland det i. når det er blandet godt sammen skal du putte det i et ildfast fad ca 30-35 cm og tag helst bagepapir i det ildfaste fad læg den ind i ovnen 8-10 min. imens kan du lave maringsen. bland æggehvide sammen med sukker og når kagen har stået i 8-10 min. tar man den ud og putter maringsen på og så ind i ovnen igen til maringsen er blevet dejlig gylden brun. så tar du den ud, og så er den klar til at blive spist velbekomme!
og ovnen skal stå på 180-200grader.





karakterer:
Opskriften er vist 6754 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu