Klar grøntsagssuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Gør selleri og gulerødder i stand og skær dem i tynde skiver. Pil og hak løget. Smelt margarinen og steg grøntsagerne let, ca. 5 min under omrøring.
Skyl, udkern og tern tomaterne. Kom tomat, majs og ærter i gulerods- og selleriblandingen. Hæld bouillonen på, pres hvidløget i og smag til med timian. Giv det hele et opkog, dæmp varmen og lad det simre langsomt til grøntsagerne er møre, ca. 15 min. Tag gryden fra varmen. Rør persillen i. Smag til med salt og peber. Øs suppen op i tallerkener. Kom 1 spsk yoghurt i hver tallerken og servér straks. |
|
Opskriften er vist 23887 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer c.thierry - 2008-07-20 13:16:40 smager rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne