Kartoffel-gnocchi med tomatsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne møre, damp dem og mos dem fint. Lad dem køle af i en skål eller på et fad. tilsæt derpå mel, parmesan, smør, salt og peber. Rør dejen sammen og tag den så ud på et melet bord og ælt den sammen, men ikke for længe.
Form teskefulde af dejen til ovaler. Lav en fordybning i hver oval med bagsiden af en gaffel, så de får en tilnærmelsesvis muslingeskal-facon. Kog gnocchierne ad flere gange i rigeligt saltet vand, 3-5 min. Når de er færdige, flyder de ovenpå. Lad dem dryppe af og hold de færdige gnocchi varme, mens reste koges. Server dem i varme tallerkner sammen med tomatsaucen og drysset med parmesan. Tomatsauce: Kog tomaterne op med hvidløg, vin, basilikum, salt og peber. Lad saucen koge ved svag varme 15-20 min under jævnlig omrøring. Den skal være tyk og jævn. Tips: Forberedelsestid i alt: 35 min Tilberedning: 45-50 min |
|
Opskriften er vist 24255 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne