Hjortemedaljon med svampecreme og cassis-sødede rosiner
Indsendt : |
|
|
Kom rosiner og crème de cassis i en skål og lad rosinerne trække i et døgn. Rens svampene og skær evt. i mindre stykker. Steg svampene godt i smør på en pande. Hæld fløden over og lad den simre tyk. Smag til med marsala, salt og peber. Stil evt. i køleskabet, hvis du vil forberede i god tid. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Kom 50 g smør i en skål. Kom de hede kartofler samt 1 dl kogevand i skålen. Mos kartoflerne og tilføj mere kogevand lidt efter lidt indtil mosen har en fin konsistens. Smag til med lidt mere smør, salt og peber. Kog ærterne efter anvisning på emballagen. Kom ærter og 25 g smør i en foodprocessor eller blender. Tilføj lidt kogevand og blend til mos. Smag til med smørklat, salt og peber.
Drys kødet med salt og peber og gennemsteg i smør og olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. Server kødet med lidt stegesky, to slags mos, svampecreme og lidt rosiner. Pynt med oregano. |
|
Opskriften er vist 5316 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne