Hjortemedaljon med svampecreme og cassis-sødede rosiner

Hjortemedaljon med svampecreme og cassis-sødede rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Hjortemedaljoner:
2-3 pk.hjortemedaljoner á 400 g
 salt
 peber
1 pk.smør
 olie
 oregano
 
 Svampecreme og mos:
300 g.kantareller
5 dl.piskefløde
2 spsk.tør marsala eller lignende
1 dl.rosiner
1 dl.creme de cassis
1.5 kg.aspargeskartofler
800 g.grønne ærter fra frost
 
Opskrift:
Kom rosiner og crème de cassis i en skål og lad rosinerne trække i et døgn. Rens svampene og skær evt. i mindre stykker. Steg svampene godt i smør på en pande. Hæld fløden over og lad den simre tyk. Smag til med marsala, salt og peber. Stil evt. i køleskabet, hvis du vil forberede i god tid. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Kom 50 g smør i en skål. Kom de hede kartofler samt 1 dl kogevand i skålen. Mos kartoflerne og tilføj mere kogevand lidt efter lidt indtil mosen har en fin konsistens. Smag til med lidt mere smør, salt og peber. Kog ærterne efter anvisning på emballagen. Kom ærter og 25 g smør i en foodprocessor eller blender. Tilføj lidt kogevand og blend til mos. Smag til med smørklat, salt og peber.

Drys kødet med salt og peber og gennemsteg i smør og olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. Server kødet med lidt stegesky, to slags mos, svampecreme og lidt rosiner. Pynt med oregano.





karakterer:
Opskriften er vist 5317 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu