Champangesorbet
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange Indsendt : Red : |
|
|
Kog sukkeret op med vandet til det er opløst. Kom skal af citron i -meget grofthakket og lad lagen blive kold.
Fjern citronskallen. Tilsæt hvidvin, en deciliter champagne og citronsaft. Fyld en form og sæt den i fryseren. Pisk æggehviden stiv og rør flormelis i. Rør blandingen i sorbeten i fryseren når den har en grødet konsistens ( 2-3 timer efter). |
|
Opskriften er vist 24451 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer sille - 2007-02-06 17:45:35 helt enig.... vær megt rundhåndet med champagnen : ) da der er meget sukker i vil jeg anbefale at lave den i meget god tid før den skal bruges, da den ellers kan risikere at være meget blød ....... men den smager super godt Farmand Finn - 2005-01-01 01:01:01 bliver ekstra lækker hvis man er rundhåndet med champagnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne