Champangesorbet

Champangesorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.sauterne
1 dl.champagne
 
 Sukkerlage:
2.5 dl.vand
3.5 dl.sukker
0.5 citron skal heraf
1 citron saft heraf
1 æggehvide
1 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Kog sukkeret op med vandet til det er opløst. Kom skal af citron i -meget grofthakket og lad lagen blive kold.

Fjern citronskallen. Tilsæt hvidvin, en deciliter champagne og citronsaft. Fyld en form og sæt den i fryseren.

Pisk æggehviden stiv og rør flormelis i. Rør blandingen i sorbeten i fryseren når den har en grødet konsistens ( 2-3 timer efter).





karakterer:
Opskriften er vist 24504 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-06 17:45:35
helt enig.... vær megt rundhåndet med champagnen : ) da der er meget sukker i vil jeg anbefale at lave den i meget god tid før den skal bruges, da den ellers kan risikere at være meget blød ....... men den smager super godt

  -   2005-01-01 01:01:01
bliver ekstra lækker hvis man er rundhåndet med champagnen