Kafferoulade med hindbærpure
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Æggehviderne til bunden piskes stive og de øvrige ingredienser vendes heri.
Dejen smøres ud på bagepapir på pladen til en ret tynd firkant.
Bages ved 160 grader i forvarmet ovn til let gylden omkring 25-30 min.
Til cremen piskes smørret luftigt med flormelis i en kasserolle. Æggeblommerne piskes heri, en af gangen og til sidst fløden. Over svagt blus eller over vandbad varmes cremen forsigtigt op til lige inden den skiller. Tages af varmen, piskes godt igennem og smages til med pulverkaffe. Afkøles let. Cremen smøres på den let afkølede bund, der rulles sammen til en rulade. Hindbærrene, sukker og appelsinsaft gives et kort opkog til sukkeret er smeltet. Pureres kort i blender og afkøles Rouladen anrettes i skiver på en bund af hindbærpure. Til pynt kan lidt flormelis og pulverkaffe sigtes over |
|
Opskriften er vist 27700 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2005-01-01 01:01:01 Rouladen er lidt svær at få til at hænge sammen. Jeg vil anbefale, at man afkøler bunden helt, inden rouladen skal rulles sammen. Cremen kan godt være svær at piske stiv, men jeg har prøvet at stille den i fryseren, inden den skal smøres på bunden. Rouladen kan sagtens fryses - det gør den faktisk nemmere at skære ud. Og på trods af diverse besværligheder i forbindelse med tilberedelsen, så er denne roulade absolut anbefalelsesværdig! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne