Kanelsnegle 12
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : zetteboesen Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 225 c (varmluft)
Lun mælk og kom gær i. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen. lad dejen hæve lunt i 30 min. Rul dejen og kom fyld i. Form sneglene, pensl dem med det samme, så falder de ikke sammen senere, og lad dem hæve i 30 min. Bag sneglene i 7-10min. |
|
Opskriften er vist 12868 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2014-10-18 16:39:32 Stol aldrig på en opskrift. Var lidt mistænksom, når der står varmluft og så 225 grader. Derfor satte jeg uret på 3 min og ikke 7 (7-10) min. Allerede efter 3 min. var sneglene så sorte, at de var nærmest var uspiselige. Måske 2-3 ud af 15 stk. (lavede halv portion) kunne spises, men hvor den brændte dej var temmelig gennemtrængen. Janni - 2010-12-15 23:46:21 Utrolig velsmagende og luftige. Og så kan selv en amatør-bager som mig finde ud af det...det er noget vi kan lide :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne