Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
3-4 store stykker folie smøres godt med olie og herpå lægges fisken.
Persillen fordeles i fisken og der lægges nogle små smørklatter i, krydres med salt, peber og evt. presset hvidløg.
Stanniolen lukkes godt omkring fisken som kan lægges i grillen eller bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Kartoffelsalat: Læg kartofler skåret i 2 cm stykker og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges skåret i 5 cm. stykker, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra. Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. |
|
Opskriften er vist 20513 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-09 14:12:08 På billedet har vi brugt helt små nye kartofler så det var ikke nødvendigt at skære dem i stykker, er kartoflerne stører kan de skæres i stykker Majbritt - 2021-05-25 08:57:08 Hej jeg forstår ikke helt om kartoflerne skal skæres i stykker eller ej ? Billede og tekst stemmer ikke overens nemlig . Er spændt på at lave det 😊 Randi SL - 2018-05-12 16:35:31 Hornfisken blev super lækker! Det hele var dejligt lige til, og kræver ikke de store kokkeevner. Man kan med fordel hælde lidt hvidvin ned til stykkerne af fisk, men uden var det også rigtig lækkert! Per - 2008-05-15 17:31:03 Skal fisken portionsanrettes bør den deles inden den ryger i ovn eller grill. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne