Karrysovs med porre og bacontern
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i skiver og skylles.
Rist baconternene på en pande. Svits lidt fedtstof og svits karry heri. Tilsæt porrer som svitses. Skru ned for varmen og lad porrerne stege bløde. Tilsæt kaffefløde og varm op til kogepunktet. Jævn med lidt maizena. Tilsæt bacontern og server. |
|
Opskriften er vist 11667 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Gosh - 2008-05-13 13:37:38 Skal selvfølgelig smages til med salt ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne