Kransekagetop 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
1. Marcipan æltes med flormelis og æggehvide.
2. Lidt flormelis kommes på bordet, og massen trilles til trekantede stænger. 3. Til en kransekage-top skæres stængerne ud i 8 cm - 12 cm - 16 cm - 20 cm - 24 cm - 28 cm - 32 cm - 36 cm-lange stykker som formes som kranse. 4. Kransene bages i 7 min. ved 250 grader. Kransene afkøles, pyntes med glasur og stables evt. med lidt chokolade imellem. Tips: Hjemmelavet kransekage smager langt bedere end den man køber! |
|
Opskriften er vist 9608 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer BB - 2008-12-31 21:23:19 Denne opskrift bør slettes - ved 250 grader brænder kagerne og kan smides ud. anonym - 2008-12-31 15:12:40 Den bliver helt flad, men smager fint nok... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne