Brownie
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Bland smør, vanille og sukker indtil dejen er let og luftig. Tilsæt et efter et æggene og pisk sammen. Tilsæt til sidst den smeltet chokolade. Bland i en anden skål mel, salt, tørgær og valnødderne. Derefter blandes det hele med dejen. Hæld dejen i en rugbrødsform og bag den midt i ovnen ved 170 grader i ca. 45 minutter. Lad den derefter køle af uden at tage den ud af formen. Overdækning: Varm fløden i en gryde indtil det er lige ved at koge. Tag gryden af komfuret og bland det med den smeltet chokolade. Rør rundt indtil det er helt blandet og tilfør derefter det smeltet smør. Lad det køle lidt af inden det hældes over kagen. Lad det hele køle af i køleskabet indtil chokoladen er fast. |
|
Opskriften er vist 17621 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2012-02-17 07:58:29 Den lyder spændende og anderledes. Men skal lige være sikker, kan det passe det er i en rugbrødsform den skal bages, altså så man får en skive kage. Og løber alt til overdækning ikke bare i bunden og lægger sig, men det er måske også meningen? Skal helt sikkert prøve den. Carla og Milla - 2012-01-22 15:15:52 Super Lækker! Lige noget for os. Håber at i andre vil prøve den!! Perfekt til en hyggelig eftermiddag :) Camille - 2011-08-12 19:09:39 Den er virkelig god! Jeg synes dog det er ret meget chokolade, så jeg har ikke kommet chokolade på toppen, :) camilla - 2010-09-03 11:42:10 skal der virkelig kun 50g chokolade i selve dejen? Mie - 2010-04-26 17:09:13 Den er super god! Hvis man ikke har lavet denne kage, så har du heller ikke lavet Brownie:-) Det er den bedste kage jeg har smagt! Godt fundte på:-) Maria - 2008-05-11 17:03:23 Det er den bedste brownie, jeg nogensinde har lavet, så jeg synes, at I andre skulle have mulighed for at lave den også. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne