Champignon a la creme 03
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : fotografen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl champignonerne eller børst dem rene.
hvis de er skyllede, så tør dem med lidt køkkenrulle. Skær dem i skiver, salt og peber. Og rist dem let på pande, eller lille gryde. Endelig uden fedtstof ,kom dem tørre og skiveskårne direkte i den varme gryde. Når der begynder at komme væske fra champignonerne, kommes piskefløden i. herefter koges det hele ind ved let varme. ca. 15-20min indtil der er opnået en passende konsistens. Tips: Ved at tør riste champignon uden fedtstof, undgås at det hele bliver for fedt i smagen, og retten smager af det den skal, champignon og fløde. |
|
Opskriften er vist 29338 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer smørrebrødsjomfruen - 2009-05-23 02:41:23 jeg gik både på roskilde slagteriskole og gået på skole i kødbyen. jeg har altid lært at dette er den eneste rigtige gammeldaws opskrift,jeg har arbejdet som vikar i 20 år og alle kokke jeg ved af siger dette er OPSKRIFTEN.ros til dig der gir den orginale opskrift.jeg er personlig træt af alt skal laves nymoderne.øv øv.mormor tilbage til gryderne.ha en dejlig dag. fotografen - 2008-05-12 23:45:08 Undskyld det er selvfølgelig 2½ dl. piskefløde til to personer og ikke som der står 1 dl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne