Créme Brulée 04
Indsendt af : Mina Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen til 120°C
Først hæld suggeret ned i egge blommerne og bland godt. Derefter varm fløden til det begynder at boble meget lidt (lad det ikke nå at koge op) og lad det køke ned i 1 minut. Hæld en 1/4 af fløden ned i mixen og bland. (når du hælder fløden ned i så hæld en spsk fuld ned i af gangen). Hæld nu hele mixen ned i en skål med resten a fløden og bland godt. Si nu hele mixen for at få klumper ud. Nu bland vanille extract ud i blandingen. Hæld blandinge ned i 6-8 ramakiner alt efter hvor store de er. Placere ramakinerne i en bage pande og hæld vand i bage panden (pas på at vandet ikke kommer ned i formene og det skal også kun være halv vejs op a ramakinens side). Put bage panden ind i ovnen i ca. 1 time. Efter 1 time check og se om de er færdige. Du checker det hved at ta en form op og ryste den lidt. Hvis blandinge er lidt jelly akti i midten men fast i siderne. Hvis de er helt bløde alle steder så skal du bare sætte dem ind i ovnen igen i 10 minutter. Når de er færdige skal du sætte dem i køl i stue temeratur i 30 min. Vikle dem ind i folie og sæt dem i køle skabet i 8 timer. En time efter du skal savere det hæld noget røre sukker over alle og spræd det ud. Brug en bunsenbrænder til at brænde sukkeret og sæt dem ind i ovnen igen til de skal saveres. Tips: Sukkeret skal være brunt ikk sor men heller ikke `hvidt´. Du kan også tage et stykke køkken rulle og dup det verste af væsken af før du putter sukker på og brænder det!! |
|
Opskriften er vist 13886 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer bunnyhop - 2010-12-29 00:31:31 Har personligt ikke noget problem med at forstå opskriften lige med undtagelse af at jeg nok ville vælge at hælde sukkeret på en time FØR det skal serveres og ikke efter Fisken - 2010-01-28 22:24:58 Meget dårlig forklaret opskrift:-( Foruden den mærkelige forklaring er der vidst noget der ikke helt stemmer i den der opskrift!!!!! burde sgu blive slettet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne