Gullerodskage (min favorit)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Helle Sjølund Indsendt : Red : |
|
|
Æg, olie og rørsukker piskes godt.
Farin og de tørre ingredienser vendes i og det blandet godt sammen. Guleros og squash kommes i og de røres godt sammen. Formes drysses med lidt rørsukker eller mel inden dejen kommes i. Bages i ca 45 min. ved 175 grader. Glasur: Philadelphis, flormelis og citron ingredienserne rører sammen og er klar til at komme på som topping når kagen er afkølet. Tips: Kagens størelse afhænger meget af den form du bruger, vil du have til en mindre bradepande, så skal du doble potionen op. |
|
Opskriften er vist 26423 gange,
og udskrevet 847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer marie - 2013-09-14 08:01:06 kagen er lækker og saftig anonym - 2012-10-10 18:31:37 Hvor meget bliver der ca? PIGEN PÅ 12 ÅR - 2012-09-02 11:13:09 Ser ud som om at den tager lang tid T LAVE!!:( Emma og Ida - 2011-08-27 11:16:16 har ikke smagt kagen endnu men lyder og ser rigtig lækker ud! Eja - 2010-05-16 14:00:32 (jeg gider ikke skrive med punktum) vi har ikke smagt kagen i nu men vi ved den kommer til at smage godt Ps. skal der mer eller mindre glasur på ? anonym - 2010-05-03 21:01:27 Fantastisk kage. men syntes endelig ikke der må komme mere citron i, har ikke engang revet citron skal i. HH - 2008-09-16 19:00:08 Dejlig kage, rigtig god glasur mums, for min skyld kan der godt komme en anelse mere citron i den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne