Ingefær kager

Ingefær kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Michella

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hvedemel
0.5 tsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.natron
25 g.smør
50 g.Brun farin
2 spsk.Sirup, lys
1 tsk.mælk
50 g.flormelis
 
Opskrift:
Sigt mel, natron og krydderier ned i en skål.

Hæld smør, sirup og brun farin i en gryde og varm der langsomt op, til det er smeltet.
Lad det køle af, og bland det i melblandingen sammen med mælken.


Rør det sammen, til du har en fast dej.
Hvis dejen ikke hænger sammen kan du tilsætte 1-2 skefulde vand.
Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i en halv time.

Tag dejen ud af køleskabet og rul dejen ud, til den er ca. 1/2 cm tyk.
Brug et glas eller lign. til at lave så mange kager der er plads til. (Du kan også bruge andre forme)

Læg dem på en smurt bageplade i en forvarmet ovn (160 grader) i ca. 15 min, eller til de er gyldne. Læg dem til afkøling på en bagerist.

sigt flormelis og bland det med en lille smule vand. Rør rundt, til gasuren
er tyk. Hæld glasuren i en sprøjtepose og pres små pleter ud på kagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 7395 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-21 17:04:39
Jeg har lige bagt disse og de smager ok men bliver meget nemt hårde.