Ingefær kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Michella Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel, natron og krydderier ned i en skål.
Hæld smør, sirup og brun farin i en gryde og varm der langsomt op, til det er smeltet. Lad det køle af, og bland det i melblandingen sammen med mælken. Rør det sammen, til du har en fast dej. Hvis dejen ikke hænger sammen kan du tilsætte 1-2 skefulde vand. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i en halv time. Tag dejen ud af køleskabet og rul dejen ud, til den er ca. 1/2 cm tyk. Brug et glas eller lign. til at lave så mange kager der er plads til. (Du kan også bruge andre forme) Læg dem på en smurt bageplade i en forvarmet ovn (160 grader) i ca. 15 min, eller til de er gyldne. Læg dem til afkøling på en bagerist. sigt flormelis og bland det med en lille smule vand. Rør rundt, til gasuren er tyk. Hæld glasuren i en sprøjtepose og pres små pleter ud på kagerne. |
|
Opskriften er vist 7395 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2008-05-21 17:04:39 Jeg har lige bagt disse og de smager ok men bliver meget nemt hårde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne