Bradepandekage med æbler 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
er der pæn hel og farvet skal på æblerne behøver du ikke at skrælle dem.
start ovnen på 180 grader. 1. skold mandlerne, og smut dem. skær dem i aflange splitter. del æblerne i kverter, og fjern kernehusene. skrøl evt. æblerne, og del dem yderligere en gang hver i tykke både. 2. rør smør og sukker hvidt og skummende. tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt i mellem hvert æg. 3. bland og si mel, bagepulver og kanel sammen, og rør det i dejen. kom 1/3 dej i en smurt, sukkerdryset rektangulær form på 20 x 30 cm eller en springform på 24 cm. 4. tryk halvdelen af æblerne godt ned i dejen i bradepanden, og fordel resten af dejen oven på. 5. bred den jævnt ud, inden resten af æblebådene trykkes ned i kagen, 6. drys mandlerne over kagen, og bag den i 35.45 min., til den er fint gylden, hævet og gennembagt. |
|
Opskriften er vist 12519 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne