Kuckos Pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Aris Kuckovic Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen:
Først hælder du vand i den gryde du vil koge pastaen i, derefter hælder du olien, vagetaen, hvidløg og den grovhakkede forårsløg-stilk. Lad dette stå til vandet koger. Når vandet koger tager du alle de grøntsagsrester der nu skulle være i, op af gryden, og hælder Farfalle og Pasta i gryden. Når Farfallen og Pastaen har kogt i 7-8 min. skruer du ned for varmen, og lader den kode yderligere i 7-8 min. Saucen: Først smelter du smørret i en lille gryde, hvori du svitser den hakkede hvidløg og den hakkede forårsløg, når du har gjort det, tilsætter du kalkunternene, tomatpuréen, fløden og til sidst kryderierne. Lad saucen stå og småkoge, smag evt. selv til med andre krydderier. Det er en god idé at vente med at lave saucen til du har sat pastaretten over! Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 5821 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne