Kikærtesalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne lægges i blød i koldt vand i ca. 8 timer.
Vandet hældes fra og ærterne koges møre i ca. 1/2 time tilsat salt. Marinaden piskes sammen og hældes over. Rødløg skæres i tynde skiver, den røde peber i tern og blandes med ærterne. Salaten pyntes med æg og tomater skåret i både. Yoghurten røres med hvidløg, salt og peber og serveres a part sammen med et groft brød. |
|
Opskriften er vist 21567 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-07-12 17:56:39 smager rigtigt godt at tilføje hakket bredbladet persille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne