Brasseret fyldt vildt kølle
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt af : Forntiz Indsendt : Red : |
|
|
Udben køllen. Og fyld den med hakkede soltørrede tomater og championer.
Brune kødet i en stegegryde. Kirsebær, vindruer og appelsin skæres ud op smides i gryden. Rom hældes over efter behag, ca. 1 dl, lad det koge ind og hæld et par dl rødvin over, og hæld vildtfond og evt. vand over til kødet er halvt dækket. Lad det brasser i 1-1½ time spæd evt med mere vand. Når det er færdigt, tag kødet op og pak ind i et rent viskestykke. Sigt saucen og blænd fyldet. Kog det det blænd fyld et øjeblik og sigt det igen. Skær bacon og parmaskinke i små stykker og steg dem, lige inden de er færdige hældes ½ dl rom over og sættes ild til, og lad det brænde ud. Pisk 1 dl. Fløde til skum, med 2 tsk. Vanilie og 2 tsk. Flormelis. Hæld den sigtede sauce over i en lille gryde sammen med bacon og parmaskinke. Hæld evt. lidt jævning og kulør i efter behag. Inden servering hæld flødeskummen i og rør det ud. Tips: server, evt waldorf salat og kartofler. |
|
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer momse-mor - 2010-05-17 11:33:39 Mums, rigtig lækkert og anderledes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne