Leverpostej 08
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
1: Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd med mælk/fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring. Rør kryddersauce, revet læg og krydderier i.
2: Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de sammenpiskede æg. 3: Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på ovnens nederste ribbe. Leverpostejen kan sagtens fryses ubagt og også når den er bagt. Herhjemme ligger det lever/spæk i en rulle på frost men jeg køber som regel fersk på tilbud. Normalt laver jeg af 3 kg. og ganger så bare op med krydderier osv. og det er meget hurtigt spist. |
|
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne