Leverpostej 08

Leverpostej 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkefrossen lever og spæk - 500 g.
2 spsk.smør/margarine
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk eller fløde
2 spsk.Worcestershire sauce
1 bouillonterning
2 spsk.HP-sauce
2 tsk.soja
1 løg
2 æg
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
1 tsk.mild paprika
1 knsp.allehånde
 
Opskrift:
1: Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd med mælk/fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring. Rør kryddersauce, revet læg og krydderier i.

2: Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de sammenpiskede æg.

3: Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på ovnens nederste ribbe.


Leverpostejen kan sagtens fryses ubagt og også når den er bagt.

Herhjemme ligger det lever/spæk i en rulle på frost men jeg køber som regel fersk på tilbud.

Normalt laver jeg af 3 kg. og ganger så bare op med krydderier osv. og det er meget hurtigt spist.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu