2 store brød med tørret tomater og 3-korns blanding
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : Helle Dourado Indsendt : Red : |
|
|
Start med at blande hørfrø, solsikkefrø og sesamfrø i en skål. Hæld kogene vand over til det dækker. Lad stå til det næsten er koldt (ca. 3 timer).
Mælken varmes i en gryde. Vandet blandes i. Bland gær, salt og sukker sammen. Når gæren er smeltet skal der blandes olie, sesamfrø, hørfrø og solsikkefrø samt hakket soltørret tomater i. Rør det godt sammen. Put hvedemel i indtil dejen er lind. Stilles til hævning i 45 min. et varm sted eller indtil dobbelt størrelse. Slå dejen ned og delt det i 2 dele. Dette formes til 2 brød. Snit brødene på tværs med et barberblad. Lad dejen hæve yderligere 30 min. Pensel brødene og dem på 225 grader i 30-35 min. på nederste rille. Når brødet er færdigt ligges det på en rist og hviler i 20 min. før det skæres. Tips: Når brødet er kølet af kan det pakkes ind i et viskestykke. Det holder det sprødt længere. |
|
Opskriften er vist 10024 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne