Spansk hvidløskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Cjust Indsendt : Red : |
|
|
Del hvidløgsfeddene, men lad skallen sidde på og steg dem ved middek varme i ca. 10 min. til de er møre. Læg dem til side, pil skallen af og mos feddene til pure. Parter kyllingen og brun den i en stegegryde. Tilsæt hakket løg samt timian og steg til løgene er møre. Kom hvidvin, bouillon og hvidløgspure ved og bring det hele i kog. Lad kyllingen simre i 45 min. under låg til den er gennemstegt. Skum fedtet fra tilsæt oliven og smag til mrf salt og peper. Drys hakkede kryderurter over og server kyllingen.
Tips: God med ovenstegte kattofler og brød til. Det tager ca. 1 time |
|
Opskriften er vist 12951 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Cjust - 2009-03-01 22:16:50 Vil lige rette at der er Hvidløgskylling gæst - 2008-11-11 14:48:34 damn bare duften under tilbedring... tilbehør lavede jeg kartoffelbåde med timian og chili majskolber... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne