Pasta med kødsovs 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Jessy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet i en gryde. det kan være en god ide at brune det lidt af gangen. tilsæt tomatkoncentrat og ketchup, rør rundt i det og sørg for at det bliver godt blandet. knus hvidløgsfedene i sovsen og smag den til med salt og peber.
kog pastaen som embalagen skriver. lad gryden stå og simre på lav temperatur i 30 minutter (husk at rode rundt i sovsen så den ikke brænder på!). imens sovsen står og passer sig selv kan man rode lidt rundt i pastaen så den ikke klistrer for meget sammen. imens sovsen står og koger skæres brødet op i ca. 6 cm tykke skiver. VELBEKOMME Tips: hvis man hælder 1 tsk raspolie i pastaen klistrer den ike så nemt sammen! |
|
Opskriften er vist 31545 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer carsten - 2017-07-09 14:25:25 ok, men lidt tynd... Sofie - 2012-06-09 20:37:49 Det er desværre ikke det jeg kalder kødsovs. Det er rigtig tørt, da der ingen vædde er. Hold jer hellere til den klassiske kødsovs, den er meget bedre. Per - 2011-05-28 19:46:38 Der mangler noget væde for at kunne kalde denne opskrift for en kødsovs? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne