Fiskesalat
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fiskene drysses med salt og koges i lidt vand i bunden af en gryde til de er møre. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Kartofler skæres i fine skiver og salaten skæres i strimler og fordeles over fisken. Rejer og ærter tilsættes. Der pyntes af med klippet dild.
Marinaden rystes sammen og hældes over. Saucen røres sammen og serveres til. Serveres med et stykke groft brød. |
|
Opskriften er vist 19753 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne