Ristet kyllingefilet i kaperssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : snaphanen75 Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingfileterne skæres i strimler og ristes på panden i olie.
Løgene hakkes, og kapers afvædes (gem væden, da den kan give saucen mere smag). Løg, kapers og dijonsennep sauteres i en gryde. Tilsæt fløde og mælk, og lad det hele koge ned i 15-20 minutter. Tilsæt de ristede kyllingestykker og lad det småkoge yderligere 10 minutter, jævn med maizena og smag til med kapersvæde, salt og peber. Serveres med ris eller kartofler |
|
Opskriften er vist 9994 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne