Kartoffel/pastasuppe
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : snaphanen75 Indsendt : Red : |
|
|
Løget og flæsket skæres i meget små tern, kartoflerne i papirstynde skiver (brug kartoffelskrælleren). Smør smeltes i en gryde, og løg og flæsk svitses i ca 10 minutter under stadig omrøring. Bouillonen hældes ved, smages til med salt og peber og bringes i kog. Kartoflerne kommes i suppen og koges i 10 minutter. Pastaen kommes i og koges al dente. Der drysses med persille inden servering.
|
|
Opskriften er vist 6599 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne