Blomkålskarbonader
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : snaphanen75 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 101136 gange,
og udskrevet 2936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-17 21:26:47 Hvad er kcal hvis det kun er blomkålskarbonaderne?? Linda - 2012-02-10 20:13:24 Jeg ville anbefale at koge blomkålen uanset hvad, pga. bakterier. Men det er så bare mig ;-) eksperimentet - 2010-10-20 19:25:07 Jeg forsøgte mig med disse badboys idag. jeg blendede dog blomkålen, hvliket gjorde den til en let grød. Derudover var jeg lidt i underskud af æg, så lavede en mel/vand blanding og hældte i for at gør den lidt mere lind. Lod det stå i køleren og trække i 3 timer. Må dog indrømme de blev ret skrøbelige, De havde de med ikke rigtig at hænge sammen, knække over og lign. Men de smagte skam rigtig lækkert. Mit spørgsmål er: Er det ikke lindt nok? eller hvordan... ekstra note, lidt hvidløg i var ikke ringe PN - 2010-08-31 22:23:35 Jeg forstår stadig ikke hvordan hakket RÅ blomkål kan blive mørt på 4 minutter. Kartoflerne koges og den RÅ blomkål hakkes. Så skal det måske være meget meget meget småt hakket? Brumbasse50 - 2010-07-10 11:27:08 Havregryn kan varmt anbefales. Jeg anvendte det selv, da jeg ikke kunne finde noget der bare lignede hirseflager( hvad det så end er??). Nana - 2010-03-26 15:38:48 Hvad er hirseflager? Kan havregryn bruges i stedet for ? anonym - 2009-12-20 03:13:56 Som det fremgår af billedet og opskriften skal blomkålen hakkes. PN - 2009-11-04 17:59:15 Jeg forstår ikke opskriften. Det lyder som om blomkålen skal være rå men senerehen ser det ud som om man ikke kan se blomkålen i de færdige bøffer. Hvordan gør man det med rå blomkål? Jeg mener der står kun at kartoflerne skal koges. HenrikK - 2009-05-09 19:09:59 SUPER lækker opskrift... Det smagte fantastisk... anonym - 2009-05-01 00:54:30 Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne