Speltbrød bagt med øl
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt af : snaphanen75 Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt øl, salt, sukker og speltmel. Rør hvedemelet i dejen lidt ad gangen, og ælt den godt igennem. Kom dejen i en stor skål, dæk den med et fugtigt viskestykke og sæt den til hævning et koldt sted i 3-4 timer. Ælt dejen let igennem, form den til et stort brød, og læg det til hævning på en bageplade under viskestykket et koldt sted i 3-4 timer.
Bag brødet 10 minutter ved 225 grader, sænk temperaturen til 200 grader og bag det endnu en halv time. |
|
Opskriften er vist 10814 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne