Stegte grønne tomater med tomatsalsa
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater Indsendt af : snaphanen75 Indsendt : Red : |
|
|
Skær de grønne tomater i skiver. Dyp dem først i en blanding af mel, salt, sukker og krydderier, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Læg dem på et stykke bagepapir.
Halver de røde tomater og skrab kernerne ud. Skær tomaterne i små tern og bland dem godt med finthakket løg og hvidløg, sukker. limesaft og lidt friskhakket koriander. Smag til med salt og peber. Steg de panerede grønne tomater på en pande med olie, ca 4 min. på hver side og anret med salsaen. |
|
Opskriften er vist 8335 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne