Mexican Chef salat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : dhyttel Indsendt : |
|
|
Find en meget stor skål frem.
Skær icebergsalaten ud, skyl den, tør den og ned i skålen. Put derefter majs, baked beans, tomater, avocadoer og revet ost i og bland rundt. Brun oksekødet i en gryde. Hvis det kylling du bruger, så kog det først i en gryde og "flå" det i strimler bagefter. Følg tacomixbrevets anvisninger og bland kødet i krydderimixen. Lige inden salaten skal serveres, skal chipsposen mases lidt, så alle chipsene går lidt i stykker. Pas på med ikke at mase for meget! Chipsene blandes i salaten og derfter det varme kød. Salaten skal spises samme dag! Serveres med gaucamole eller creme fraice dressing og flute Tips: Den her ret er lidt af en herresalat. Kæmpe hit hos folk som ikke gider at spise almindelig salat, fordi "det ikke mætter". Dét gør denne her! Børn er også helt vilde med retten, især mine. |
|
Opskriften er vist 13390 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne