Annes fantastiske theboller med gulerod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Anne Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resten af ingredienserne, men hold igen med hvedemelet. Dejen skal være glat og smidig og endelig ikke for tør.
Lad dejen hæve i 30 min. og form den herefter til boller. Pensl med æg og lad dem efterhæve i 15 min. Bollerne bages ved 200 grader i 15 min. Tips: Disse boller er et sikkert hit. Det er de eneste boller, jeg serverer herhjemme. De smager fantastisk og mætter godt. |
|
Opskriften er vist 19770 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Solvejg - 2013-10-15 19:56:53 Bager dem mindst 1 gang i ugen. Har skiftet solsikkekerner ud med grovhakkede græskarkerner, og bruger 200g.gulerødder og 100g.rødbeder, de får en fantastisk farve. De hæver fint i Tupperware´s bageskål. Kan varmt anbefales. susanne - 2011-10-31 18:28:05 virkelig de bedste boller jeg nogensinde har smagt!:) Anja - 2010-08-26 23:52:48 Skønne boller. Her hos er er de virkelig et hit. Jeg lader dog altid bolledej hæve mindst 1 1/2 time,hvilket disse selvfølgelig også måtte gøre... Da de var blevet penslet med æg,dryssede mine piger sesam på. Susanne - 2010-08-14 11:29:43 Virkelig gode! martinida - 2010-05-17 17:02:37 For en gangs skyld grove boller der er luftige og lette. De smager vildt godt. Jeg fik 38 boller ud af opskriften. Men pas på,de hæver meget i den sidste hævning. SPF - 2010-05-13 21:51:59 Disse boller har jeg nu prøvet at bage. Olien var olivenolie, og fuldkornsmelet var fuldkornshvedemel. Jeg fik meget god respons på disse boller. Selv synes jeg at disse, er måske de boller jeg synes bedst om hidtil Tina - 2010-01-06 18:25:52 Jeg synes de bliver rigtig gode, tror godt man kunne tilsætte en håndfuld rosiner.... Jeg fik 55 boller af denne portion. Tine - 2009-03-24 12:33:13 De boller er et hit! Familien nærmest tigger mig om at bage dem gang på gang :-) Dejligt med al det grove mel og så at de er så fugtige så de holder sig friske længe. Mums! tanja - 2009-01-29 19:48:21 Fantastiske boller som bliver serveret ofte herhjemme. vi kalder dem for "gulerodsbrud". de smager super godt hvis man spæder dem op med rosiner. længe siden jeg har fået så lækre og mættende boller, som holder længe. og ja der bliver mange af dem. det er en af de bedste bolleopskrifter jeg har prøvet. guf Stig - 2009-01-28 04:19:40 ½ portion her. Jeg brugte ydermere grahamsmel i stedet for fuldkornsmel; impulsiv nattebagning kræver sommetider sine ofre. Karin har ganske ret i, at det ikke hæver så voldsomt godt, men jeg synes ikke desto mindre de blev nogenlunde luftige efter bagning. Og smagen kan jeg absolut ikke klage over. karin - 2009-01-21 08:53:21 de er faktiske ikke særlig gode...jeg ved ikke om det er al den gær eller al den olie,,, 2 dl. det er da for meget. Og hæve på en halv time. No way. Det tog hele natten! Jeg brugte nok omkring 800 gr. hvedemel, og nu hvor bollerne er lavet overvejer jeg at fodre fuglene med dem. Jeg ved ikke hvad I andre har gjort, men mine er....badrw. Og opskriften er fulgt til punkt og prik..og æltning tog vel 10 minutter for at få den tunge dej nogenlunde... Meller - 2008-11-18 21:30:50 Rigtigt gode boller, og så bliver der mange af dem. jeg frøs halvdelen ned som vi senere har brugt til morgen mad:-) snuble2 - 2008-06-10 10:35:18 Lavede 1½ portion. Ser rigtig gode ud. men husk at bruge en kæmpestor skål:-) det fylder meget Line - 2008-05-27 16:50:08 Super gode boller, der vagte vild jubel her hos os :) Dem kommer vi helt sikkert til at lave mange gange fremover!! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne