Daim islagkage 08
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : pia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i lidt ad gangen under piskning.
Forsæt til massen er helt stiv. Mal mandlerne med skallen på og vend dem i. Kom dejen i en smurt springform og bag den ca. 30 minutter ved 170 grader C. alm. ovn. Bunden skal blive kold. Pisk æggeblommer og sukker hvidtskummende. Pisk fløden og vend den i æggemassen. Hak daim groft og vend det i ( gem lidt til pynt). Kom massen i formen med den kolde bund. Dæk formen til og sæt den i fryser i mindst 4 timer. 10 – 15 minutter før servering løsnes istærten i kanten og tages ud af formen og anrettes på fad. |
|
Opskriften er vist 97075 gange,
og udskrevet 1929 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Sidse - 2019-08-11 15:51:26 Hej. Hvis jeg skal lave 2 istærter, hvor mange personer skal jeg så lave til ifølge opskriften? Pernille - 2012-08-14 10:20:59 Dette er en super lækker dessert som er blevet MEGET populær i min familie og på arbejdet, jeg har efterhånden serveret den en del gange og har også fået et par bestillinger på den. Den kan klart anbefales, jeg vil dog give Stine ret at 4 timer i fryseren bestemt ikke er nok, laver den altid 1-2 dage før. Stine - 2010-09-04 14:34:55 Rigtig lækker dessert. Men den skal laves dagen før. 4 timer er på INGEN måde nok!!! tibbi - 2009-07-24 10:23:28 god og nem opskrift... anonym - 2009-07-24 10:22:38 den er god og nem.. men opskriften på daimtærte er altså lige en tand bedre... nam nam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne