Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Mig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav en dej med så meget mel, at dejen kun klæber ganske let til fingrene.
Ælt dejen grundigt i 5 min. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke og lad den hæve til dobbelt størrelse. Æltes igen og efterhæver i 15 min. Rul dejen meget tyndt ud, læg den på en bageplade med bagepapir eller på en pizzasten. Smør en lille smule af pestoblandingen på. Læg kartoffelskiverne på i et pænt spiral mønster. Smør resten af pestoblandingen på. Fordel en håndfuld sorte oliven på (kan undlades) Bages ved ca. 300 grader C. alm. ovn i 10 minutter eller til den er gyldenbrun i kanten. Tips: Smager også godt med lidt frisk rosmarin på. |
|
Opskriften er vist 38803 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer RikkeM - 2019-03-06 18:16:07 Bages ved 300 grader? Alberte - 2014-06-14 09:42:35 Kan man bruge noget grovere mel? :-) VM - 2011-07-05 20:26:13 med stegte champigoner og groft revet parmasanost på er den genial! Conny - 2010-06-19 23:24:22 Super god og meget billig, hvis man bruger de kogte kartofler der er til rest fra dagen før. Pestoen laver jeg altid hjemmelavet og med masser af hvidløg (4-8 stk) signe - 2010-03-04 15:07:30 lyder godt. Man kan også bruge færdig lavet dej, det er letter:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne