Gammledags pandekage
Indsendt af : Mig Indsendt : Red : |
|
|
1) Rør mel og mælk til en jævning.
2) Pisk æg og salt i. 3) Opvarm fedstoffet på panden og bland det i dejen. 4) Fjern panden fra varmen og kom dej på. ca. 3 spiseskeer. 5) Bag pandekagen over jævn varme til dejen er stivnet og kanten er lys brun. 6) Vend pandekagen og bag den på den anden side. 7) bag de næste pandekager uden ekstra fedtstof. Tips ) Læg en stribe fyld midt på hver pandekage og rul dem sammen som forårsruller. Læg dem ved siden af hinanden i et ovnfast fad. dryp dem med lidt fedtstof og sæt dem kort tid under frill lige før servering. |
|
Opskriften er vist 14765 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne