Chokoladekage 21
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg piskes. Mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver blandes hældes skiftevis med mælken i æggemassen. Til sidst røres det smeltede smør i.
Bages ved 190 grader ved 20-25 min på nederste rille i ovnen. Lad kagen køle af og lav glasuren af følgende: 200 gram smør/margarine 4 spsk kakao 3 tsk vaniljesukker 400 gram flormelis Alle ingredienser varmes i en gryde og smøres på, når kagen er kold Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 11776 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Nasra - 2009-12-09 19:05:34 Tak for de gode kommentare :D Hinda - 2009-06-13 20:55:11 Hmmmm,-. Sikke en lækker kage,. Simpel the best !!! Anna - 2008-12-05 12:20:51 Det er seriøst den bedste chokoladekage jeg nogensinde har smagt...Prøv den, jeg kan varmt anbefale den... Anna - 2008-10-31 12:43:21 er det ikke 4tsk bagepulver, og ikke 4 spsk?? anonym - 2008-10-09 13:04:18 hvor stor bliver den mig - 2008-09-15 19:45:15 den er fantastiske den er god med lidt glassur og vis i ikke prøver den vil i virkelig gå glip af en drøm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne