Jordbær i kiwifløde med hvid chokolade

Jordbær i kiwifløde med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : carina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 koppiskefløde
0.25 kopcitronsaft
1 tsk.revet citronskal
180 g.revet hvid chokolade
310 g.jordbær skåret i skiver
3 spsk.sukker
3 kiwi frugter skrællet og skåret i skiver
 
Opskrift:
varm 60 ml piskefløde, citronsaft og citronskal i en lille gryde, skru ned for varmen og tilsæt chokoladen. rør indtil sovsen er meget jævn. hæld den i en skål og stil den i køleskabet til den er afkølet, men ikke stivnet.
pisk resten af fløden og sukker, vend chokoladen i fløden, øs frugten i 6 dessertglas og hæld massen i. afkøl i 4 timer i køleskabet.

Tips:

chokolade jordbær. vask og skyld resten af jordbærrene. smelt hvid chokolade i et vandbad. dyb bærrene i chokoladen, læg bærrene på et stykke smørebrødspapir og lad chokoladen stivne. stil ikke jordbærrene i køleskabet. læg på et fad. pynt dessertglassene med en chokoladedryppet jordbær. server de resterende jordbær ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 9139 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu