Jordbær i kiwifløde med hvid chokolade
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : carina Indsendt : Red : |
|
|
varm 60 ml piskefløde, citronsaft og citronskal i en lille gryde, skru ned for varmen og tilsæt chokoladen. rør indtil sovsen er meget jævn. hæld den i en skål og stil den i køleskabet til den er afkølet, men ikke stivnet.
pisk resten af fløden og sukker, vend chokoladen i fløden, øs frugten i 6 dessertglas og hæld massen i. afkøl i 4 timer i køleskabet. Tips: chokolade jordbær. vask og skyld resten af jordbærrene. smelt hvid chokolade i et vandbad. dyb bærrene i chokoladen, læg bærrene på et stykke smørebrødspapir og lad chokoladen stivne. stil ikke jordbærrene i køleskabet. læg på et fad. pynt dessertglassene med en chokoladedryppet jordbær. server de resterende jordbær ved siden af. |
|
Opskriften er vist 9168 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne