Rødvinsstegt culotte
Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte Indsendt af : dpl Indsendt : Red : |
|
|
rids culottens fedtlag, krydr godt med salt og peber og sæt den i ovnen ved 225 gr, i 20 min.
skru ned til 16o gr. hæld ½ fl. rødvin ved samt ½ l. vand Lad culotten stege i 3 timer, mens du med jævne mellemrum overhælder culotten med skyen og spæder med vand og rødvin hvis nødvendigt. Den sidste time, dækkes culotten over med stanniol Skyen jævnes med fløde og jævning, smages til og culotten skæres i skiver og serveres med hasselbackkartofler, sovs og en god salat eller dampede grøntsager. Og ja, den SKAL stege i 3 timer. |
|
Opskriften er vist 24988 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer dpl - 2022-11-28 08:04:07 Jo, stegen bliver meget gennemstegt og det SKAL den være SJ - 2022-09-02 17:04:25 3 timer bliver stegen så ikke meget gennemstegt? dpl - 2016-12-27 07:02:49 Culotten ligger nede i skyen Randi - 2016-06-01 15:02:38 Lægges den i et ildfast fad og "søber" i væsken eller i en bradepande med rist og væsken nedenunder ? anonym - 2009-12-11 13:00:11 Kødet er for lækkert, smelter i munden..Og sovsen er lige så god..SKAL prøves :):) Sanne - 2008-06-15 20:42:48 Det er bare super lækkert:-) Og en lækker sovs Prøv det prøv det prøv det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne