Rødvinsstegt culotte

Rødvinsstegt culotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dpl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.Culotte
1 fl.rødvin
 salt
 krydderpeber
 vand
 
Opskrift:
rids culottens fedtlag, krydr godt med salt og peber og sæt den i ovnen ved 225 gr, i 20 min.

skru ned til 16o gr. hæld ½ fl. rødvin ved samt ½ l. vand
Lad culotten stege i 3 timer, mens du med jævne mellemrum overhælder culotten med skyen og spæder med vand og rødvin hvis nødvendigt.

Den sidste time, dækkes culotten over med stanniol

Skyen jævnes med fløde og jævning, smages til og culotten skæres i skiver og serveres med hasselbackkartofler, sovs og en god salat eller dampede grøntsager.

Og ja, den SKAL stege i 3 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 24988 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-28 08:04:07
Jo, stegen bliver meget gennemstegt og det SKAL den være

  -   2022-09-02 17:04:25
3 timer bliver stegen så ikke meget gennemstegt?

  -   2016-12-27 07:02:49
Culotten ligger nede i skyen

  -   2016-06-01 15:02:38
Lægges den i et ildfast fad og "søber" i væsken eller i en bradepande med rist og væsken nedenunder ?

  -   2009-12-11 13:00:11
Kødet er for lækkert, smelter i munden..Og sovsen er lige så god..SKAL prøves :):)

  -   2008-06-15 20:42:48
Det er bare super lækkert:-) Og en lækker sovs Prøv det prøv det prøv det