Fyldt svinemørbrad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør et stort ildfast fad med olie.
Hak persille, hvidløg chilli og champigon. Afpuds mørbraden. skær en revne ned langs mørbraden. placér de fem mørbrad ved siden af hinanden i fadet. Fyld den skårne revne med de hakkede ingrdienser. drys salt og peber på. Dæk kødet til med bacon. Stilles i ovnen i 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: erstat evt. hvidløg med almindelige løg eller porrer. |
|
Opskriften er vist 97644 gange,
og udskrevet 1371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-27 19:48:11 Den mest tørre svinemørbrad jeg har smagt i 40 år. benja - 2014-02-22 14:46:24 oven skal stå på 200 og den skal have omkring 45 min anonym - 2010-03-21 22:04:50 Hvor meget skal ovnen stå på Karenmdj - 2010-02-11 11:22:45 Jeg tror jeg næste gang vil stege fyldet lidt inden, da det var lige sprødt nok. Jeg lavede en dejlig flødesovs med noget af fyldet. HAnne - 2008-04-26 10:38:43 Rigtig god beskreven opskrift. supr godt smag i kødet Søren - 2008-04-26 10:37:37 Kanon god ret med fantastisk smagsstyrke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne