Sauce Vin Blanc
Indsendt : |
|
|
Smelt smør uden at det tager farve.
Tilsæt champignons, løg samt persille og lad det ”simre” lidt uden at det tager farve. Tilsæt mel og kom den kogende fiskefond i sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge 10 minutter mere. Saucen sigtes og så er den klar til servering. |
|
Opskriften er vist 9309 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne