Koteletter i ostfad

Koteletter i ostfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter
1 Danablue
1 Mornaysauce
2-3 løg (alt efter smag)
1.5 kg.kartofler
 Olivenolie
 
Opskrift:
Tænd ovnen, stil den på 200 grader.

Pil løgene og skær den i ringe, fordel dem i bunden af et ildfastfad, krydder koteletterne med salt og peber, læg dem oven på løgene, hæld mornaysauce over (supler evt. med mælk) så det dækker. Smuldre Danablue'en ud over.

Skær kartoflerne i både og del dem på midten (så de bliver halve både), kom dem i en frysepose, hæld olivenolie over, ryst posen rundt så olien fordeler sig på alle kartoflerne. Læg dem på en bradepande med bagpapir på.

Sæt Koteletterne og kartoflerne i ovnen i ca en time.

Tips:

Kan serveres med salat og flutes





karakterer:
Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu