Koteletter i ostfad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Per Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen, stil den på 200 grader.
Pil løgene og skær den i ringe, fordel dem i bunden af et ildfastfad, krydder koteletterne med salt og peber, læg dem oven på løgene, hæld mornaysauce over (supler evt. med mælk) så det dækker. Smuldre Danablue'en ud over. Skær kartoflerne i både og del dem på midten (så de bliver halve både), kom dem i en frysepose, hæld olivenolie over, ryst posen rundt så olien fordeler sig på alle kartoflerne. Læg dem på en bradepande med bagpapir på. Sæt Koteletterne og kartoflerne i ovnen i ca en time. Tips: Kan serveres med salat og flutes |
|
Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne